Cosmina Goagea on Tue, 21 Feb 2012 22:02:39 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] beton si electro design_serile zeppelin 37


Serile Zeppelin #37+ 
Joi, 23 februarie, ora 18:30 
Biblioteca Centrala Universitara âCarol Iâ â Sala Aula Magna 
BETON & ELECTRO DESIGN / spatiul arhitectural ca obiect al dorintei 
De anul acesta va propunem o formula mai densa si mai spectaculoasa de intalniri zeppelin, care sa puna in dialog obisnuitele teme de arhitectura & design cu intamplari culturale vii. Ceva in plus. In aceasta editie vom survola doua fete ale aceleiasi lumi: spatiul arhitectural ca obiect al dorintei si gestiune afectiva a bunastarii. 
âFotojurnalistul freelancer Petrut Calinescu ne va vorbi despre cel mai recent proiect al sau, âMandrie si betonâ, in care-a surprins cu umor si caldura povestea unor oseni si maramureseni dusi la munci grele in Franta si care-si ridica in satul natal case uriesesti, âin care poti sa-ntorci tirulâ,ca supreme dovezi de prosperitate. Despre straniul triumf al periferiei, tranzitii rapide si salturi abrupte de la privatiune la opulenta si inapoi. 
âTinerii arhitecti Roger Pop si Alex Adam, de la AA Studio ne vor dezvalui fata scaldata-n lumina a luxului, prin cele mai tari si mai premiate proiecte-ale lor. Interioare ca niste corpuri ce trebuie imbracate sau vor sa seduca, oglindiri, transparente, design lounge, glam si nuante electro in design. Un ghid turistic al suprafetelor fascinatiei si vreo 360 de nuante de alb cu gusturi si texturi diferite. 
âCa bonus, Andrei Ivanescu si Horia Spirescu va povesti despre cele mai recente pasiuni a colegilor sai studenti de la UAUIM: atelierul digital al lui Mos Craciun, design modular, parametric si interactiv, algoritmi de inspiratie biologica, delimitari spatiale voronoi, procese de form-finding si multe astfel de lucruri din lumea klingonienilor. Deci va fi fun. 
Totul pana seara tarziu, ca-n vremurile bune.ÂÂÂ 
Zeppelin magazine 
Arhitecture. Spaces. Ideas. 

arch. cosmina goagea
zeppelin association
t/f: (004) 021 212 03 84
www.zeppelin-magazine.net
cosmina@e-zeppelin.ro
www.facebook.com/zeppelin.magazine 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/