alexandra croitoru on Wed, 21 Mar 2007 08:37:38 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] RAPORT PRELIMINAR


RAPORT PRELIMINAR
asupra implicarii Romaniei in proiecte secrete de fabricare
a armelor psihotronice de distrugere in masa


Prima prezentare cu public
Sambata 24 martie 2007
Ora 16.00

Muzeul National de Arta al Romaniei
Str. Stirbei Voda nr. 1-3, intrarea Auditorium, Bucuresti


Participa din partea WMDIC
Cercetator Dr. St. Tiron si Secretar Stiintific A. Croitoru

Conform prevederilor in vigoare, WMDIC a fost numita, in calitate de inspector si observator, pentru a investiga si documenta sistematic implicarea Romaniei in proiecte secrete de fabricare a armelor de distrugere in masa. Armele de distrugere in masa sunt dispozitive de lupta destinate distrugerii unei forte mult superioare a inamicului cu munitie cat mai putina din partea agresorului. 
Pana nu demult armele de distrugere in masa cuprindeau doar urmatoarele categorii conventionale: nucleare, biologice si chimice. Rezultatele preliminare ale inspectiei din regiunea Sinaia, Muntii Bucegi si alte cateva locuri ?fierbinti? ne-au facut sa mai includem inca o categorie neconventionala la cele sus numite: armele psihotronice. 

Exista dovezi contradictorii, dar care nu pot fi ignorate, ca Ceausescu, ca sef suprem al statului, a dat ordin ca in cadrul Departamentul Securitatii Statului sa se infiinteze un departament special pentru descoperirea, educarea si dezvoltarea unor subiecti umani care prezentau capacitati neobisnuite ? Departamentul Zero. Din aceasta perspectiva decretul din 1966 prin care se interzicea avortul poate fi interpretat si ca o metoda de evolutie accelerata, casele de copii abandonati functionand practic ca niste laboratoare. Nu a fost niciodata foarte clar cum intentiona Ceausescu sa foloseasca noua directie de actiune parapsihologica. Noul departament de studii pe subiecti cu dotari exceptionale a fost initial infiintat in virtutea apararii integritatii si suveranitatii statului national, a distrugerii unor agresori interni si externi si a solutionarii unor conflicte internationale. Functia primara a departamentului era insa aceea de a dezvolta proceduri de manipulare psihica
 a maselor populare si de influentare a lor mai ales in scopul mentinerii puterii dictatoriale. 

Dovezi mai noi precum tablitele dacice de plumb de la Sinaia, sunt o prima dovada a existentei unor arme psihotronice la noi in tara. Ele indica faptul ca manipularea mentala cu ajutorul dovezilor contrafacute are origini mult mai vechi, provocand chiar nasterea ideii de stat national, incepand cu sfarsitul secolului al XIX-lea.  

SRI-ul, Ministerul Apararii Nationale si, mai nou, Agentia Europeana de Aparare (EDA) sunt primele interesate astazi de utilizarea armelor de distrugere in masa psihotronice dezvoltate de departamentul special infiintat de Ceausescu. Datorita gradului de gravitate si a efectelor istorice neprevazute, cu posibile urmari catastrofale, o comisie formata din fundatii straine, intelectuali, istorici, arheologi si cetateni implicati si-au exprimat dorinta unei investigatii locale, a unui raport care sa poata fi mai apoi trimis la ONU, mai exact comisiilor de monitorizare ONU pentru Verificare si Inspectie (UNMOVIC).

Ca urmare a concluziilor acestui raport speram ca interventia din exterior va fi rapida si decisiva.Raportul este realizat in urma cercetarilor si investigatiilor desfasurate pe parcursul lunii octombrie a anului trecut, in cadrul programului ArtistNe(s)t initiat de Centrul European de Cultura Sinaia si Programul Cultural Elvetian in Romania.


 
---------------------------------
Be a PS3 game guru.
Get your game face on with the latest PS3 news and previews at Yahoo! Games.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/