ionut cioana on Fri, 28 Jul 2006 12:04:36 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Informatii suplimentare despre Regaseste-ti Identitatea


Apelul de proiecte "REGASESTE-TI IDENTITATEA"Â? a fost lansat de Centrul International pentru Arta Contemporana cu sprijinul DC Communication, Headvertising si British Council in cadrul programului VA URMA. Trei proiecte artistice articulate pe profilul cultural si comunitar al zonei Rahova-Uranus vor primi finantari pentru implementare. 

Se vor selecta trei proiecte carora li se vor acorda finantari in valoare totala de 3900 euro. Artistii vizuali din Romania sunt provocati sa aduca in discutie, prin mijloace specifice, elementele care contribuie la definirea identitatii culturale a contextului urban: patrimoniul arhitectural, istoria recenta, multiculturalitatea, profilul populatiei si relatia dintre generatii, vecinatatea ca forma de socializare, problemele de ecologie urbana, mitologii locale/personale, valori sociale. 

"REGASESTE-TI IDENTITATEA" are ca obiectiv sprijinirea creatiei contemporane in domeniul artelor vizuale, in special a proiectelor care vizeaza relatia cu comunitatea si a proiectelor participative. Dosarul de concurs trebuie sa contina formularul de participare si un CV al artistului. Formularul de participare poate fi obtinut de la sediul CIAC, prin posta sau prin e-mail. 

Ca sa fie un pic mai usor pentru toata lumea, am pus informatiile legate de "REGASESTE-TI IDENTITATEA"Â? pe un blog. O sa gasiti acolo o prezentare a proiectului, un scurt istoric al zonei si un formular de participare.

Adresa este: http://ciac-icca.blogspot.com/

Daca vreti sa stiti mai multe despre platforma de regenerare urbana a zonei Uranus-Rahova, mergeti la: http://www.vaurma.ro/
 		
---------------------------------
Do you Yahoo!?
 Get on board. You're invited to try the new Yahoo! Mail Beta.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/