Asociatia ECUMEST on Mon, 10 Mar 2003 19:30:13 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult & INVITATIE: Accesul ONGurilor culturale la fonduri publice in Romania/dezbatere


INFO ARCult & INVITATIE
Subiect: Invitatie la dezbaterea privind "Accesul ONGurilor culturale la fonduri publice in Romania"
 

Asociatia Culturala ECUMEST are placerea sa va invite, in cadrul programului ARCult – Agentia Culturala Romana, la masa rotunda avind ca tema:

Accesul organizatiilor neguvernamentale culturale la fonduri publice in Romania

o dezbatere pe marginea raportului cu acelasi titlu realizat in cadrul programului, in conditiile recentelor modificari ale cadrului legislativ in materie. (Raportul studiului, realizat in colaborare cu Institutul pentru Politici Publice, precum si actele normative relevante vor fi in foarte scurt timp disponibile la www.ecumest.ro/arcult.htm).

Dezbaterea va avea loc miercuri, 19 martie 2003, ora 11:00, la sediul UNITER, str. George Enescu 2-4, Bucuresti.

Aceasta initiativa este sustinuta de programul „Policies for Culture” si de programul regional „Arta si Cultura” al Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta, prin Fundatia Concept si este derulata in colaborare cu revista „Observator Cultural”.

Va rugam sa ne confirmati participarea la coordonatele de mai jos, unde va stam la dispozitie pentru orice alte detalii. 

Oana Radu
Coordonator proiect


* INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest@pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
___________________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, 701314 Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail:
ecumest@pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro