Patrice Riemens on Sat, 26 Jan 2019 16:34:31 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] PS: ADM Donatie-axie 2Er was nog een text onder het plaatje, hier dus het vervolg:

Hoe kunnen  de vrije panden helpen?

Deze mail is verstuurd naar de leden van de Vrije-Panden die tijdens het laatste GSO optraden als vertegenwoordigers van hun pand of organisatie. Hier kun je zien wie de mail heeft ontvangen. Onze vraag is of jullie deze mail - eventueel met persoonlijke aanhef - door kunnen sturen naar jullie achterban, zodat alle leden van de culturele stelling deze brieving ontvangen.

Verder heeft Vrankrijk de aftrap gegeven met een benefiet-feestje op vrijdag 18 januari. Dit was een groot succes, ze hebben 422 euro opgehaald. We sluiten de donatie-actie af met een gezellige zondagmiddag in de kerk in Ruigoord op 17 februari. Verder was een collagefeestje in Ruigoord goed voor 100 euro, ook komt er een cutcake workshop, de Mobiele Eenheid geeft verder een feest en de Vonderbunker doet ook mee. Naast ludieke acties waarmee aandacht wordt gevraagd voor de situatie rondom de ADM, vormen deze benefiets een mooie afwisseling. Ook als de donatie-actie is afgelopen zijn er nog een aantal benefiet-feesten en blijft de mogelijkheid bestaan om te doneren.

Afgelopen zondag is er tijdens de nieuwjaarsborrel in Ruigoord een collecte gedaan, hierbij is 230 euro opgehaald. Een donatiepot neerzetten of collecteren tijdens een druk bezocht event biedt een mooie gelegenheid om wat zwartgeld in het witte circuit te brengen ;)

Verder is het helpend als het donatie-actie bericht wordt gedeeld op de Facebookpagina van jullie Vrije Pand. Ruigoord heeft dit direct gedaan, ook de OCCI en Vranrijk brachten de donatie-actie onder de aandacht. Klik hier voor het kickstart-bericht op Facebook.

De Rijkshemelvaartdienst heeft verder een donatie gedaan vanuit hun pand, dank daarvoor! Mochten meer panden een actiefonds hebben waarvoor de ADM in aanmerking komt, dan horen wij dat graag en zullen wij (mocht dat nodig zijn) een aanvraag indienen.

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).