Veerle Desmedt on Tue, 23 Feb 2010 12:50:26 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] oproep popfotografie workshop met Guy Kokken - 1 t/m 3 april 2010


Oproep deelnemers workshop popfotografie met Guy Kokken
1 t/m 3 april 2010
in de Brakke Grond, Nes 45, Amsterdam

Guy Kokken geeft in samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en OOR tijdens het muziekfestival Sonic Connections een workshop popfotografie van 1 t/m 3 april. Tijdens deze workshop zullen diverse facetten van het specialisme popfotografie aan de orde komen. Naast de theoretische kant neemt Guy Kokken je ook mee op locatie om samen dé popfoto te schieten. De winnaar van deze workshop krijgt daarnaast ook een zeer mooie prijs: een shoot voor OOR!

 

Guy Kokken

Guy Kokken is één van de meest gewaardeerde popfotografen van België. Zijn werk verschijnt onder andere in OOR, Elle en de Weekend Knack en we zien het voorbijkomen in commercials en advertenties. Ook heeft Guy Kokken een aantal albumhoezen van artiesten verzorgd, o.a. van Novastar en Room Eleven.

 

Hoe deel te nemen?

Lijkt het je wat om deel te nemen aan deze once in a lifetime experience? Denk jij dat je het in je hebt om deze workshop te volgen en te leren van de beste? En wil jij dolgraag die shoot in OOR? Stuur dan voor 1 maart 2010 een motivatie, je CV, een aantal voorbeelden van je werk en de (eventuele) link van je website naar fleurie.kloostra@brakkegrond.nl <mailto:fleurie.kloostra@brakkegrond.nl> .

 

Selectie

De Brakke Grond zal in samenspraak met OOR en Guy Kokken maximaal tien deelnemers voor de workshop selecteren. Je wordt voor 8 maart op de hoogte gesteld of je wordt uitgenodigd voor deelname van 1 t/m 3 april 2010. 

 

Sonic Connections

Waar vind je de aanstekelijkste nieuwe bands van Nederland en Vlaanderen? De eerste dagen van april is het antwoord simpel: in de Brakke Grond. De voorhoede van de Laaglandse alternatieve pop & rock komt voor de tweede keer samen voor een driedaags feestje. Sonic Connections geeft iedere avond een staalkaart van stijlen: rock, postpunk, indie, singer-songwriter, elektronica en avantgarde. Jonge acts,  hongerig op zoek naar opwinding en experiment. Sonic Connections is hét muziekfestival voor wie onbegrensd verbanden wil leggen. Voor meer informatie over dit festival, zie www.myspace.com/sonicconnections <http://www.myspace.com/sonicconnections>  of kijk op www.brakkegrond.nl <http://www.brakkegrond.nl/> . 

 

Voor meer informatie over de deelname en de voorwaarden kun je contact opnemen met Fleurie Kloostra (fleurie.kloostra@brakkegrond.nl / 020 6229014). Daarnaast kun je voor informatie over Guy Kokken kijken op: www.guykokken.com <http://www.guykokken.com/> .

 

Wij zien je inschrijving graag tegemoet! 

_____________________________________________________ 

Veerle Desmedt 
communicatiemedewerker
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45 - 1012 KD Amsterdam
T +31 (0)20 622 90 14 - W www.brakkegrond.nl <file://www.brakkegrond.nl/>   

 
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).