Chris Haarmeijer on Mon, 19 Nov 2007 09:33:30 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Medialab Enschede debatavonden 28 en 29 nov 07 (Modified by Geert Lovink)


*STICHTING MEDIALAB ENSCHEDE*
/NIEUW PLATFORM VOOR MEDIAKUNST LANCEERT DEBATAVONDEN EN EVENEMENTEN /

* *

*Stichting Medialab Enschede* is een nieuw platform voor mediakunst gericht op tentoonstellingen, presentaties, workshops, lezingen, debatten en het experiment. De Stichting is een innovatief samenwerkingsverband tussen de mediakunstinstellingen AKI Smartlab, PLANETART, De Stichting Cultuur en Media Twente (CMT) en de werkgroep Mediasociëteit. Stichting Medialab Enschede organiseert evenementen die de relatie behandelen tussen mediakunst en de kunsthistorische, maatschappijkritische en filosofische vraagstukken.

In de maand november staat het debat centraal. Medialab Enschede wil de discussie op gang brengen over het belang van innovatie binnen de cultuureducatie en het belang van culturele ontmoetingsruimte en debat voor de samenleving. In het kader van deze thema’s organiseert Medialab Enschede twee opeenvolgende debatavonden *op 28 en 29 november 2007 in het Balengebouw in Enschede.*

*/Woensdag 28 november 2007 Het belang van innovatie binnen de cultuureducatie/*

Sprekers: *Marc Boumeester* (Docent AKI, Royal Academy of Art Den Haag, de Delft School of Design en Technische Universiteit Delft) en *Nancy Mauro-Flude* (Performance Artist)

*/Donderdag 29 november 2007 Het belang van culturele ontmoetingsruimte en debat voor de samenleving/*

Sprekers: *Johan Doesburg* (Debatdeskundige, Attentum Media Producties) en *Eric Kluitenberg* (De Balie, Cool Media Hot Talk Show)

U bent van harte uitgenodigd om de debatavonden bij te wonen onder leiding van *Wilja Jurg*. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst via Ella Buzo: ella@medialabenschede.nl <mailto:ella@medialabenschede.nl>. U ontvangt per e-mail een bevestiging en bent dan verzekerd van een toegangsbewijs.

* *

*Locatie:* Balengebouw | Schurinksweg 97 | 7523 AP Enschede

*Aanvang:* 20:00 (zaal open vanaf 19:30)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ella Buzo, projectleider Stichting Medialab: ella@medialabenschede.nl <mailto:ella@medialabenschede.nl>

De nieuwe website http://www.medialabenschede.nl wordt binnenkort gelanceerd.
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).