Ramon Govaars on Tue, 18 Sep 2007 15:36:30 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Come Out & Play - big urban games - 28 en 29 september


Hallo allemaal,

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september vindt het Come Out & Play Festival plaats. Amsterdam verandert dan in een grote speeltuin. Virtuele strafschoppen nemen met je mobiel, live Snake spelen in het Westerpark of een VIP tegen sluipschutters beschermen met je waterpistool; het kan allemaal!

Twee dagen lang duiken allerlei big urban games op in de stad. Dit zijn geen computergames, maar games die je fysiek speelt en die je meeslepen in een interactieve wereld. Speel samen in een team of jaag op de spelers in het andere team.

Surf naar http://www.picnicnetwork.org/comeoutandplay voor alle relevante informatie over Come Out & Play. Je vindt er het volledige overzicht van de games die je kunt spelen, hoe laat ze beginnen en heel belangrijk, hoe je je online inschrijft. Wees er snel bij, want vol is vol!

Alle deelnemers ontvangen een exclusief Come Out & Play t-shirt en hebben vrij entree bij de Come Out & Play afterparty op zaterdag 29 september, aanvang 21 uur.

Het Come Out & Play Festival is een onderdeel van PICNIC’07, het Amsterdamse event over creativiteit en innovatie. Het hoofdkwartier van Come Out & Play is een speciale tent op het Westergasfabriek terrein. Hier moet je naartoe om mee te doen met de games, ontmoet je andere spelers, kun je een drankje drinken, kun je presentaties van internationale game designers bijwonen en de sfeer van PICNIC’07 meepikken.

What are you waiting for? Come Out and Play!

COME OUT & PLAY FESTIVAL
28-29 SEPTEMBER
HQ: WESTERGASFABRIEK AMSTERDAM

Voor meer informatie: comeoutandplay@picnicnetwork.org


Groet,

Ramon Govaars
Public Programme Manager PICNIC '07


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).