Sam Nemeth on Thu, 2 Nov 2006 12:39:23 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Killer -application = people- TV november 2006


Killer –application is people- TV programma november 2006

http://connect.waag.org
live en on demand

4 november: Museumnacht in de Waag.
Behalve een wodkarobot introduceert kunstenaar Richard Trevors de robot-DJ. Daarnaast gaat de Gideonsbende van de Rietveld Academie, Radio Rietveld, tekeer met reportages over de nacht vanuit de hele stad en natuurlijk heel veel confronterende, gezellige en minder gezellige dansmuziek. En dan is er de Waag die een keuze uit de projecten van de laatste tien jaar laat zien.


9 november: avond over Marokkaanse vrouwen en het stemrecht.
De MVVN (Marokkaanse Vrouwen Vereniging Nederland) http://www.mvvn.nl presenteert een DVD, gemaakt in het kader van ’Actieweek politieke participatie Marokkaanse vrouwen’ waarin vrouwen worden geïnformeerd over het stemrecht en de verkiezingen. Hierna een talkshow over het waarom van de lage politieke betrokkenheid van allochtone vrouwen en de manier waarop dit veranderd kan worden met politici en andere betrokkenen.


22 november: verkiezingsavond.
Gepresenteerd door politiek verslaggever en lokale TV coryfee Rob Zwetsloot in samenwerking met de Balie, waarmee de Waag rechtstreeks in verbinding staat. Kijkers kunnen reageren en meediscussiëren. Politici analyseren de uitslagen en debatteren over het Nederland na 22 november.


29 november: Think global, act local,
Een avond waarin onder leiding van Oostenrijks/Servische kunstenaar Alexander Nicolic over videoprojecten op wereldschaal. De revu passeren o.a. SlumTV in Belgrado en de projecten van Lucrezia Cippitelli in Cuba. Cippitelli laat nieuw werk zien en Nicolic de resultaten van het zojuist voltooide SuperCamp-project in samenwerking met de WdKA.


aanvang: 20.00 uur
Adres: nieuwmarkt 4, amsterdam
Toegang: vrij
Reserveringen: reserveren@waag.org

Killer (application is people) TV is mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Stichting, Surfnet, Prins Bernhard Cultuur fonds, VSB fonds______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).