Sabine Niederer on Fri, 9 Sep 2005 11:59:34 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Seminar over Internet Governance


‘The negotiation phase of WSIS: the European position on Internet Governance’
In november vindt in Tunis de World Summit on Information Society (WSIS) plaats. Tijdens deze top staat Internet Governance hoog op de agenda; vooral het internationale beheer van domeinnamen en IP-adressen, security en SPAM hebben daarbij grote aandacht. Tijdens het seminar ‘The negotiation phase of WSIS: the European position on Internet Governance’ wordt er onder andere toelichting gegeven op het Europese standpunt en het WGIG-rapport. Tijdens de discussie krijgt u de mogelijkheid uw mening te geven over Internet Governance. Het Ministerie van Economische Zaken zal deze inbreng gebruiken voor de verdere invulling van het Nederlandse standpunt.


Wilt u ook laten weten hoe u denkt dat het beheer van het internet geregeld moet worden? Kom dan op donderdag 15 september aanstaande naar het seminar ‘The negotiation phase of WSIS: the European position on Internet Governance’ bij het Ministerie van Economische Zaken (Bezuidenhoutseweg 153) te Den Haag. Hier bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom. De middag wordt om ongeveer 16.30 uur afgesloten met een borrel.

eJure, Kenniscentrum voor ICT en recht, heeft een dossier aangelegd over dit onderwerp.Hier vindt u verschillende links en documenten met achtergrondinformatie over Internet Governance. Organisatie: ECP.NL, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken
Meer info: http://www.ecp.nl/agendaitem.php?id=158.


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).