Lazy Marie on Thu, 23 May 2002 14:24:01 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] de zomer door met Lazy Marie....how about this??


Title: de zomer door met Lazy Marie....how about this??
 
De zomer door met Lazy Marie:
Sterrenkijken......

CIRCUS MAXIMUS IN SPACE
Op zaterdag 29 en zondag 30 juni presenteert Lazy Marie voor de 17e maal een Circus Maximus programma. Als onderdeel van de Dag van de Architectuur en de Culturele Zondag strijkt Circus Maximus neer in Sterrenwacht Sonnenburgh in Utrecht.
Lazy Marie stelt een gevarieerd programma samen rond het begrip ruimte waarin zowel de fysieke, architectonische als de astronomische ruimte verkend zal worden met audiovisuele kunst.
Tevens nieuwe signalen van onze Utrechtse artist in residence Janneke Küpfer vanuit Japan.

Bijzonder bijzonder...

BIJZONDERE BIJDRAGEN - 28 september t/m 4 oktober
Dit jaar voor de tweede maal Bijzondere Bijdragen. Het door Lazy Marie geïnitieerde podium voor audiovisuele kunst tijdens het Nederlands Film Festival. Tesamen met vier andere kunstenaarsinitatieven uit het hele land (Dziga, Pavlov, Nieuwe Vide en de Zesde Kolonne) zullen op de verschillende festivallokaties bijzondere en uitzonderlijke video- en filmprojecten worden gepresenteerd,  Erwordt ook een avond georganiseerd met vernieuwende audiovisuele live-acts in de Winkel van Sinkel (vergelijkbaar met de welbekende Live Visual avonden van Lazy Marie).
Voor deze avond zijn wij nog op zoek naar nieuwe acts die beeld en geluid op een spannende, fascinerende, uitdagende, verbazingwekkende manier weten samen te voegen tot een zinderend geheel. Tips en aanmeldingen kun je sturen naar
Joeri@lazymarie.nl

Ter inspiratie alvast een tip:
Vrijdag 31 mei
User Friendly in de Vloer
Graag willen jullie aandacht vestigen op het bijzondere audiovisuele project User Friendly in De Vloer. Maak kans op vrijkaarten en stuur een mailtje naar Marieke@devloer.nl . De eerste 4 reacties worden beloond met 2 vrijkaarten. voor deze avond. Vermeld als onderwerp: vrijkaarten User Friendly.

 Crownchamp presents...
USER FRIENDLY - special event
Main Hall - DVJ Eboman (new show!), live Endorphins (Eat This Records) & Bong-Ra (Djax / Russian Roulette Records), DJz Aardvärck (Music for Speakers), Tony Little (Supertracks Records) & Bong-Ra, VJ Telco Systems ft. MinusZero & DLF
Experimental Lounge - DJz Carlos (Eat This) & Istino (PIAS)

Een nieuw concept dat het publiek kennis laat maken met andere vormen van dance muziek. Met een nadruk op interactie tussen beeld en geluid.
De eerste editie van USER FRIENDLY staat in het teken van Nederlandse artiesten. Een breed spectrum qua geluiden en stijlen. Endorphins zal zijn
diepe abstrakte IDM ambient landschappen tevoorschijn toveren. Aardvärck die reeds een prachtige CD "Find the Cow" uitbracht laat horen hoe verrassend en veelzijdig hij als DJ te werk gaat. Eboman brengt een speciale DVJ set, hypermodern draaien, massa-media hacken, zoals hij dat alleen kan, knippen en plakken van eigen composities en bestaande geluiden en artiesten die hij door de Ebo-molen draait. It's sample madness. Bong-Ra sluit af met een speciale "Bikini Bandits" set. Een Amerikaanse film waar een nummer van Bong-Ra gebruikt wordt. Russ Meyer vs Tarantino vs Breakbeats! DJ Toni Little (50% van Quick 'n' Brite) zal tussen de acts van alles laten horen. Het beeld wordt verzorgd door Telco Systems, bestaand uit de beeldkunstenaars Minuszero en DLF, die makkelijk de crème de la crème van beeldmanipulatie genoemd mogen worden. In de lounge staan de experimentele DJz Kalle van Eat This Records en Lstino, Utrechts experimenteel talent.

aanvang 23.00u, entree ?10,-  [voorverkoop & reserveren]

De Vloer/ Helling 7/ Utrecht/ 030-2109191/ www.devloer.nl
Voorverkoopadressen: De Zaak, Godzilla, Plato

--
Lazy Marie
Gruttersdijk 12
3514 BG Utrecht
T 030-2714058
F 030-2719561

www.lazymarie.nl
publiciteit@lazymarie.nl