Kees on Tue, 7 May 2002 15:00:06 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] TroniesDames en heren,

Voor de liefhebbers van electronisch getinte muziek organiseert Paradiso donderdag 9 mei aanstaande:

TRONIES
Een echt muziekprogramma met o.a.:

SUPER_COLLIDER
Het Britse duo Super_Collider bestaat uit Jamie Lidell en Christian Vogel. Lidell was te zien tijdens de eerste editie van Tronies in januari van dit jaar. Super_Collider staat voor experimentele elektronische, maar zeer dansbare muziek.

aanvang: 23:00
open: 22:30
entree: EUR 10,- + lidmaatschap
Super_Collider: 23:30

ELECTRO/COCA DISCO
Vanaf 01:00 uur kan er gedanst worden tijdens de Elektro/Coca Disco, met in de grote zaal de grote DJ Interference en in de iets minder grote zaal onze grote vrienden van de legendarische DJ formatie _xerox: Kid Goesting, Foreign en Goodwill. “Live”: Dogon en Cosmic Force. De entree wordt een bescheiden beetje minder….

aanvang: 01:00 uur
entree: EUR 8,- incl. daglidmaatschap

In het voorprogramma de Japanner CORNELIUS, en daarvoor weer als voorprogramma de Britse band HOOD, maar dat kost gelijk ook meer entree: EUR 12,- + lidmaatschap, je mag wel de hele avond en nacht blijven…

Het wordt leuker als jullie komen.

Tral aal ala la allah, Kees Brienen.ps. Waar kan ik mijn Nederlanderschap opzeggen....?
______________________________________________________ * Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet * toegestaan zonder toestemming. is een * open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek. * Meer info, archief & anderstalige edities: * http://www.nettime.org/. * Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).