Rarita Zbranca/AltArt on Wed, 3 Oct 2012 15:11:37 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Time's Up (AT): "Unattended Luggage">>physical narrative installation>> vernisaj 5 octombrie, 19.00


*Timeâs Up (AT) - Bagaj nesupravegheat*
***expozitie/instalatie narativa, 5-20.10.2012**
**vernisaj 5.10.2012, 19.00 h**
**Fabrica de Pensule, Fundatia AltArt/galerie etajul III *

Bagaj nesupravegheat este o instalatie narativa a colectivului austriac Time's Up, redand povestea a patru generaÅii dintr-o familie: o calatorie strabatand Atlanticul si lumea, tentatia departarilor, distantarea de familiar, un periplu condus de instincte si marcat de pericole. O colecÅie de amintiri de familie, scrisori de dragoste Åi corespondenta pierduta, intr-un geamantan care conÅine marturii ale istoriei, dorinÅelor Åi viitorului acestei familii. Bagajul nesupravegheat pare sa fie doar un geamantan vechi, perfect potrivit pe un vapor cu aburi de inceput de secol XX. Bagajul, o garderoba mobila, conÅine obiecte ale fiecarui personaj. Imagini in miÅcare, inregistrari audio, fotografii, scrisori parfumate Åi alte lucruri sunt astfel aranjate incat sa spuna povestea acestei familii. Publicul este invitat sa deschida sertarele, sa citeasca scrisorile, sa urmareasca imaginile video si colajul de sunet. Valiza si relicvele devin altarul mobil al unei familii, incarcat cu obiectele venerate de generatiile trecute si viitoare.

Bagaj nesupravegheat este parte a proiectului PARN-Physical and Alternate Reality Narratives care initiaza, dezvolta, prezinta Åi analizeaza forme contemporane de povestire, intr-un context pan-european.
Producatori: Timeâs Up (AT), foAM (BE), Blast Theory (UK), Lighthouse (UK)
Partner asociat: AltArt
Sprijinit de: Uniunea Europeana â Programul Cultura, Ministerul Federal pentru EducaÅie, Arta Åi Cultura al Austriei, Kulturland OberÃsterreich, OraÅul Linz, Forumul Cultural Austiac in Romania
--
Rarita Zbranca
*AltArt Foundation*

Str Henri Barbusse 59-61, Cluj

www.altart.org

www.fabricadepensule.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/