PAVILION [journal for politics and culture] on Fri, 3 Feb 2012 19:24:52 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] DONATI 2% DIN BANII STATULUI


PAVILION

DONATI 2% DIN BANII STATULUI

Ce vrem:
Sa nu dati statului 2% din impozitele voastre. Sa redirectionati aceasta suma spre arta contemporana. Oricum ii platiti, de ce sa nu ii platiti cui doriti dvs. Nu uitati: daca nu alegeti catre cine sa directionati cele doua procente din impozitul dumneavoastra, acesta va fi automat directionat catre stat.

Cine suntem:
Noi suntem organizatia care a fondat BUCHAREST BIENNALE, PAVILION - centrul pentru arta si cultura contemporana, PAVILION - journal for politics and culture. Am fost citati in revistele de specialitate ca cea mai importanta organizatie de arta contemporana in regiunea noastra si cea mai longeviva (anul acesta implinim 13 ani).

Mai multe detalii:

Websites:
www.pavilionjournal.org
www.pavilioncentre.ro
www.bucharestbiennale.org

Blog:
pavilion.pavilionmagazine.org

Facebook:
www.facebook.com/pavilionjournal
www.facebook.com/biennalebucharest

Raportul anual va sta la dispozitie la cerere.


Pe scurt:
Din orice venit, statul impoziteaza 16%. Din acestia, 2% pot fi directionati spre o entitate non-profit. Astfel, banii nu ajung la stat, ci ajuta un ONG sa-si susina financiar activitatea. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod direct ce se intimpla cu impozitele dumneavoastra.

Procedura:
Formularul 230 completat cu datele dvs., cu datele organizatiei care va primi banii si semnat trebuie depus pina la data de 15 mai 2012.

Formularul trebuie completat integral de mana si il puteti descarca de aici: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_230_2012.pdf

Datele noastre sunt:
Asociatia Artphoto
CIF 17796950
Cont: RO27BACX0000000323027000
UNICREDIT TIRIAC BANK - TITULESCU

Atentie! 
Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat. Fisa fiscala nu trebuie obligatoriu atasata, dar pentru a optimiza procesul, este bine sa depuneti o copie impreuna cu formularul.

Formularul poate fi trimis si prin posta, recomandat, pe adresa administatiei financiare de care apartineti. Adresele din Bucuresti le gasiti aici:http://static.anaf.ro
*ÃntrucÃt unitÃÅile fiscale sunt Ãn curs de reorganizare conform Ordinului 2180/2011, và recomandÃm sà verificaÅi telefonic unitatea fiscalà de care aparÅineÅi

Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc), completati Declaratia 200:http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_200_2012.pdf .

Multumim anticipat!

---
To unsubscribe click this link
To forward this message click this link

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/