www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Proiectie de film documentar, David Hockney: A bigger pictu
Irina Elena Paraschivoiu on Thu, 27 Oct 2011 22:56:56 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Proiectie de film documentar, David Hockney: A bigger picture, luni, 31 octombrie, Studioul Horia Bernea/Muzeul Taranului Roman, ora 19:00


Artistul preferat al britanicilor, David Hockney, paraseste insorita Californie pentru natalul Yorkshire. Timp de trei ani, pictorul revine la peisajele cunoscute ale copilariei si la tehnicile traditionale de pictura in ulei, in preajma implinirii varstei de 70 de ani.ÂIn aer liber, adesea afectat de capriciile vremii insulare, Hockney incearca sa isi redefineasca expresia artistica, asa cum se contureaza ea in acest moment al schimbarilor si intoarcerii acasa.Pe31 octombrie, la ora19:00,British Councilva invita sa vizionati la Muzeul Taranului RomanâDavid Hockney: A Bigger Pictureâ, un documentar despre capacitatea creatoare a unui artist ajuns la maturitate, pe masura ce timpul sau se scurge.ÂâDavid Hockney: A Bigger Pictureâ este o adevarata marturie a muncii unui artist, prezentand complet si indeaproape eforturile creative ale lui Hockney. Documentarul a fost nominalizat la International Emmy Awards 2010, la sectiunea Arts Programming.

Proiectia are loc in cadrul proiectuluiâBritish Documentaryâ, initiat de British Council Romania, care urmareste familiarizarea publicului roman cu cele mai bune documentare britanice contemporane, premiate sau nominalizate la Festivalul Grierson din Marea Britanie. 

Proiectiile âBritish Documentaryâ se desfasoara in fiecare luni, la ora 19:00, pana pe 19 decembrie 2011, la Studioul Horia Bernea (Muzeul National al Taranului Roman), Str. Monetariei, nr.3. 
Intrarea este libera.Filmele sunt subtitrate in limba romana.

Mai multe informatii pe:www.britishcouncil.ro/britishdocumentary
Join the British Council on Facebook!
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/