www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] orasul vizibil 2011 - apel pentru proiecte de arta pentru s
Rarita Zbranca/ AltArt on Fri, 14 Oct 2011 19:21:13 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] orasul vizibil 2011 - apel pentru proiecte de arta pentru spatii publice de afisaj


*Orasul Vizibil 2011. Arta in spatiul public
concurs de lucrari de arta contemporana pentru spatiul public din Cluj*

*"Orasul vizibil" invita artisti sa problematizeze spatiul public urban propunand lucrari de arta contemporana cu tema "DESCHIDE". Lucrarile artistice propuse trebuie sa fie adecvate expunerii in spatiul public, in spatii de afisaj (panouri afisaj, ecrane LCD pentru anunturi comunitare, ecrane video stradale, vitrine). Tipuri de lucrari acceptate: afis, billboard, video (pentru video screen), proiect LCD (pentru ecrane LCD), instalatie.
*
Termen limita: *29 octombrie 2011
*
Orasul Vizibil este primul dintr-o serie de proiecte care abordeaza incremental, prin procese culturale s,i sociale, diferite aspecte ale dezvoltarii urbane la Cluj. Scopul final al acestor proiecte este de a propune un model de dezvoltare sustenabila a mediului urban clujean. Acest proiect, vizand utilizarea afisierelor / vitrinelor din oras, ca spat,iu expozit,ional pentru lucrari de arta cu mesaj social, propune regandirea modurilor de acces, utilizare s,i control asupra uneia dintre dimensiunile spat,iului public. Intervent,iile culturale propuse de artisti vor sustine: dezbaterea publica, reaproprierea spat,iului public s,i cultura ca factor esent,ial al actului social. Prima editie a proiectului a avut loc in 2010, pentru detalii despre lucrarile realizate si expuse in 2010, vizitati www.altart.org/orasulvizibil.

Modalitatea de trimitere a lucrarilor pentru concurs:
Inscrierea se face prin trimiterea machetei lucrarii propuse si a unui formular de inscriere, prin e-mail la adresa orasulvizibil {AT} gmail.com. Regulamentul de concurs si formularul de inscriere pot fi descarcate de pe pagina www.altart.org/orasulvizibil.

Un proiect: Fundatia AltArt
Parteneri: Municipiul Cluj Napoca, Asociatia Grupul PONT
Finantator: Consiliul Local si Primaria Municipiului Cluj Napoca
____

Fundat,ia AltArt
Str Henri Barbusse 59-61
400616 Cluj, Romania
www.altart.org

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/