alexandra croitoru on Fri, 16 Sep 2011 12:07:15 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Salonul de proiecte / 1 octombrie 2011 - noul termen limita pentru Open Callâ


Open Call: Prelungirea termenului limita - 1 octombrie 2011Aplicatiile pot fi trimise pana pe data de 1 octombrie 2011. Vor fi acceptate si aplicatiile prin email (pe adresa salonuldeproiecte@gmail.com), va rugam sa trimiteti materialele ca attach si nu prin transfer.ro (sau alt website asemanator). Cel mai bine ar fi sa transformati documentele (proiect, portofoliu, cv) in format .pdf la o rezolutie potrivita pentru ecranul computerului. Daca e nevoie le puteti arhiva .zip sau .rar.Multumim celor care au trimis deja aplicatiile,Salonul de Proiecte------
Salonul de proiecte 
 
Pornind de la premisa ca in Romania posibilitatile de productie in arta contemporana sunt aproape inexistente, iar artistii din generatiile noi intampina mari dificultati in aâsi concretiza proiectele, Salonul de proiecte isi propune sa actioneze ca o platforma pentru incurajarea unor practici artistice care abordeaza problemele actuale din societatea romaneasca, reflectand asupra contextului
 contemporan. 
 
Adresam artistilor aflati la inceputul carierei invitatia de a trimite propuneri de proiecte (conceptul si descrierea proiectului, schite, estimare de buget, etc.) insotite de o documentatie relevanta a activitatii artistice (CV, portofoliu). 
 
In urma procesului de selectie vor urma discutii si negocieri cu fiecare dintre artistii selectati. Tinand cont de constrangerile legate de spatiu si de buget, exista posibilitatea ca lucrarile produse sa fie expuse in mai multe etape. 
 
Salonul de proiecte este o initiativa a Magdei Radu si a Alexandrei Croitoru si se va desfasura timp de un an in spatiile din Calea Mosilor, nr. 62â68, etaj 2, cu sprijinul financiar si logistic oferit de MNAC. Aceasta initiativa isi propune realizarea unor expozitii,
 prezentari si dezbateri care se vor focaliza asupra artei contemporane din Romania, punand productiile tinerilor artisti intrâun context generational mai larg. 
 
âââ 
Data limita de trimitere a proiectelor:Â1 octombrie 2011Procesul de selectie:Â1 - 15 octombrie 2011Prima expozitie va avea loc inÂdecembrie - ianuarie 2011. 
 
Magda Radu este istoric de arta si curator. Ea preda la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti cursul intitulat âArta romaneasca in context est-european: 1945-1989â. 
 
Alexandra Croitoru este artist vizual si preda in cadrul Departamentului Foto-Video al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. 
 
âââ 
Asteptam documentatia in format digital sau printata (max. A4) pe adresa: 
 
OP Buc. 55 
CP nr. 6 
 
Va rugam sa nu mentionati niciun nume pe plic (casuta postala este nenominala) si sa nu trimiteti lucrari originale, documentatia urmand sa ramana in arhiva Salonului de proiecte. 
âââ 
contact: salonuldeproiecte@gmail.com 
www.salonuldeproiecte.blogspot.com 
 		 	  		 


  
   

  
  __._,_.___

    
 
  
  
   
    
	 Reply to sender |
    
	 Reply to group |
    	 Reply via web post |
      	Start a New Topic
   

        Messages in this topic
     (1)
      


   Recent Activity:

  
  
 
  Visit Your Group
 


   
   


   http://artacontemporana.blogspot.com/

   


  
 

 
 Switch to: Text-Only, Daily Digest â Unsubscribe â Terms of Use
  

 
 
    
   

 .


  


__,_._,___


  


_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/