Rarita Zbranca/AltArt on Fri, 23 Oct 2009 11:09:49 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] A Soul for Europe/Forum Cluj - Cultura si Dezvoltarea Urbana, 27-28 octombrie


*A Soul for Europe
Forum Cluj -- Cultura si Dezvoltarea Urbana *
*27-28 octombrie 2009
Fabrica de Pensule, Cluj*
www.asoulforeurope.eu/what/forum-x/cluj
www.sectorulcultural.info/forumcluj

Forum Cluj este o platforma de dialog cu privire la dimensiunea culturala a dezvoltarii urbane si regionale. Evenimentul este organizat de Fundatia AltArt si initiativa A Soul for Europe si are loc in 27 si 28 octombrie la Cluj, Fabrica de Pensule, Str Henri Barbusse 59-61.

Forumul aduce laolalta operatori culturali din 14 tari europene, reprezentanti ai institutiilor publice locale si centrale si oameni de afaceri pentru a impartasi cunostinte legate de potentialul proiectelor culturale de a genera impact asupra proceselor de democratizare, dezvoltarii sociale si economice, educatiei, afacerilor externe si dezvoltarii comunitare.

Forumul are loc in Fabrica de Pensule, un nou spatiu independent pentru arta contemporana, initiat de un grup de 40 de artisti, curatori, manageri si producatori culturali din Cluj. Pentru informatii suplimentare si agenda evenimentului va rugam sa ne contactati la:
Fundatia AltArt
mob +40 723 263072
office@altart.org
__________________
Organizat de: Fundatia AltArt si A Soul for Europe
Parteneri: Centrul Cultural German Cluj, Foundation for Urban Projects and Research, Fabrica de Pensule, madeincluj.org Finantat de: Agentia pentru Strategii Guvernamentale Romania, Administratia Fondului Cultural National, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, Fundatia Soros Romania prin programul East-East: Partnership Beyond Borders
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/