Alin Cristea on Sat, 1 Dec 2007 09:51:19 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] [Romania-News] no comment - De 1 Decembrie


no comment ? De 1 Decembrie
  
 O romanca ? cel mai bun chirurg dermatolog din lume 
 Alina Fratila este prima femeie presedinte din istoria Societatii Internationale de Chirurgie Dermatologica. Patru academii medicale din SUA si Germania o numara printre membrii sai, fiind invitata sa sustina prezentari de-a lungul timpului la peste 300 de conferinte nationale si internationale. In 2007 a primit Premiul German pentru Inovatie, devenind cu un an inainte cetatean de onoare al orasului ei natal, Otelu-Rosu. (HotNews.ro, 29 noiembrie 2007)
  
 Scriitorul roman Mircea Butcovan premiat la Roma
 Scriitorul roman Mihai Mircea Butcovan a fost premiat in cadrul concursului ?Multietnicitate si cultura? organizat sub egida Primariei Romei la prestigiosul Auditorium Parco della Musica. Oradeanul a fost decretat cistigator la categoria Jurnalism, participind la concurs cu o serie de articole publicate in revista italiana Internazionale. (HotNews.ro, 28 noiembrie)
  
 Cristian Chirila ? campion mondial de sah, juniori 16 ani 
 Cristian Chirila cistiga primul titlu mondial pentru Romania, la 10 ani de la performanta lui Levente Vajda (campion mondial de juniori 16 ani). (HotNews.ro, 29 noiembrie 2007)
  
  
  
 Reviste electronice  
 revist@ ? grupaj din principalele reviste culturale. ?Revista lui Alin este un soi de memorie condensata a efemerului jurnalistic ? paginile aurii ale gesturilor noastre recente: esti in ea, deci existi!" (Alex. Leo Serban). 
  
 cinem@ ? grupaj cu informatii si comentarii despre cele mai bune filme de pe posturile TV . ?In societatea de astazi care cunoaste o expansiune uriasa a vizualului in cele mai diverse si neasteptate forme, a invata sa privesti devine o necesitate practica.? (Mircea Vasilescu)
  
 no comment ? un anunt ciudat, o informatie care te buimaceste, o scena care te lasa gura-casca. ?Fiecare manipulat trebuie sa aiba cel putin un minut pe zi de ?No comment?, intr-o tara ca a noastra unde in fiecare tramvai de mult scrie clar: ?manipulantul nu sta de vorba cu pasagerii?.? (Radu Cosasu)
  
  
 Pentru abonament gratuit mentionati optiunile intr-un mesaj la alincristea@thymos.ro 
 Pentru renuntare la abonament mentionati ?sfirsit? linga optiuni
  
 Cele trei newslettere saptaminale se afiseaza pe site-ul de puzzle cultural www.thymos.ro 
  
  
 ?Trei portaluri culturale de frecventat: Thymos: puzzle cultural, Romania culturala si LiterNet.ro?
  
 (http://doro.weblog.ro/2006-8-1.html)
  

    
---------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/