aurora badea on Sun, 26 Mar 2006 22:11:25 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] societate civila


 pentru cei interesati sa semneze.... scrisoarea din partea societatii ana

 "Dragi colege/colegi
 
 In cadrul unei intalniri recente organizate de Societatea de Analize feministe AnA, mai multi participanti/participante au propus o luare de pozitie oficiala rapida fata de m odul in care a fost derulat si implementat proiectul vizand infiintarea ANESului si mai ales fata de viitorul incert al acestei agentii.
 
 D orim in acest sens sa trimitem RAPID, din partea societatii civile, o serie de scrisori deschise catre prim ministrul Romaniei si ulterior catre reprezentanti ai UE si sa organizam o conferinta de presa pentru a ne exprima punctul de vedere.
 
 Avem nevoie de sustinerea voastra. Cititi aceasta scrisoare catre primul ministru, semnati-o daca sunteti de acord (pana marti 28 martie 2006, ora 16,00) si retrimiteti-o la adresa de e-mail a Societatii de Analize AnA (ana_saf@anasaf.ro). Variantele in engleza vor avea in mare acelasi continut. Daca semnati scrisoarea in romana consideram ca va asumati si variantele in engleza (din considerente de rapiditate a demersului).
 
 Dorim lansarea scrisorilor cat mai rapid. Desigur va asteptam cu propuneri, sugestii si sprijin pentru a transforma acest exercitiu de protest intr-o reusita si pentru a organiza o conferinta de presa de impact.
 
  Persoane de contact (la acest moment)
 
 Liliana Popescu : liliana_p@rdslink.ro
 Laura Grunberg : ana_saf@anasaf.ro "
 

		
---------------------------------
To help you stay safe and secure online, we've developed the all new Yahoo! Security Centre.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/