Asociatia ECUMEST on Tue, 17 Feb 2004 08:33:08 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: O noua publicatie: Lansarea studiului "The State ofCultural Cooperation in Europe"


INFO ARCult
Subiect: "The State of Cultural Cooperation in Europe". Raport realizat de INTERARTS si EFAH. Asociatia ECUMEST - corespondent pentru Romania

Realizat in 2003 la solicitarea Comisiei Europene de catre Fundatia INTERARTS Barcelona si EFAH (European Forum for Arts and Heritage), studiul 'The State of Cultural Cooperation in Europe' a fost lansat in luna ianuarie 2004.

Obiectivele sale au fost de a oferi o imagine a tendintelor actuale in domeniul cooperarii culturale interguvernamentale in 31 de tari europene in cinci domenii diferite (arte vizuale, artele spectacolului, carti si lectura, muzica, patrimoniu cultural), de a indica tendintele viitoare asteptate, de a face recomandari autoritatilor si organizatiilor care opereaza in aceasta arie si de a furniza o lista de evenimente majore pentru perioda 2003-2006. S-a facut referire la guvernele nationale, la organizatiile arms-length, la organizatii culturale de importanta nationala si  la alte organisme relevante, precum autoritatile locale si regionale si retelele culturale. 

Asociatia ECUMEST a reprezentat corespondentul national pentru Romania in acest proces de evaluare, sub coordonarea Corinei SUTEU, Presedinte.

Raportul este disponibil in pagina de web a Comisiei Europene la adresa http://europa.eu.int/comm/culture/eac/sources_info/studies_evaluation/studies_en.html

Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de publicatii a ECUMEST:
http://www.ecumest.ro/sem_publ.htm


____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest@pcnet.ro 
Website: www.ecumest.ro 
 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/