Vasile Ernu on Mon, 3 Nov 2003 10:51:25 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] SuperBooks 2003 cele mai frumoase cărți din Elveția, Germania, Marea Britanie și România,SuperBooks – cele mai frumoase cărți Fundația Idea în colaborare cu British Council, Centrul de Carte German, Asociația Editorilor din România, Pro Helveția, Muzeul Național de Artă Cluj și Idea Design & Print din Cluj vă invită 

marți, 4 noiembrie, ora 18.00, la vernisajul expoziției SuperBooks 2003 – cele mai frumoase cărți din Elveția, Germania, Marea Britanie și România, care va avea loc la Muzeul Național de Artă Cluj. 

Expoziția SuperBooks ediția 2003 este o continuare a expoziției Super Books/Super Bücher – Noi tendințe în designul de carte din Marea Britanie și Germania, care a fost prezentată în 2002 la București și Cluj.

Ediția din acest an reunește cele mai frumoase cărți publicate în anul 2002 în Elveția, Germania, Marea Britanie și România, cărți premiate pentru design-ul lor. Cele aproximativ 150 de cărți prezentate fac parte din următoarele domenii: carte educațională, ediție bibliofilă, colecții, literatură pentru popularizare, carte pentru copii, beletristică și carte de artă.

În cadrul vernisajului va fi lansat și catalogul de design de carte: SuperBook 2003 - Cele mai frumoase cărți din Elveția, Germania, Marea Britanie și România.

Pentru mai multe informații despre SuperBooks 2003 îl puteți contacta pe Vasile Ernu, Director executiv al Fundației Idea.

 

 

Fundația Idea Telefon 0264-594634

Str.Paris 5-7 Fax 0264-431603 

Cluj Email v_ernu@yahoo.com 

 

Cluj 28 octombrie Vasile Ernu

Director Executiv - Fundația Idea 


---------------------------------
Do you Yahoo!?
Exclusive Video Premiere - Britney Spears
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/