Irina Cios on Mon, 6 Oct 2003 13:23:58 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] IMAGINI DIN BUCURESTI - o invitatiImagini din Bucuresti - o invitatie

 

Muzeul National de Arta Contemporana - Kalinderu Media Lab (www.mnac.org) prezinta cu incepere din 12 decembrie expozitia "Arhitectura Emotionala" de Calin Dan. Prima dintr-o serie de evenimente create de artist in legatura cu situatia urbanistica a Bucurestilor, "Arhitectura Emotionala" e o tentativa de analiza a acestei metropole a contrastelor.

 

Pentru a surprinde complexitatea fenomenului Bucuresti, "Arhitectura Emotionala" e conceput ca un loc de intalnire pentru diferite competente care au intrat in dialog cu orasul. Unul din elementele cheie ale proiectului il constitutie o banca de imagini produse de locuitori ai orasului sau de catre calatori care au avut o intalnire fotografica cu Bucurestii.

 

Banca de imagini va fi organizata pe doua criterii:

1. cuvinte cheie furnizate de catre autori (de preferinta un cuvant pentru fiecare imagine); aceste cuvinte vor sintetiza in maniera elocventa continutul imaginii.

2. numele autorilor, creditate clar langa fiecare fotografie

 

Banca de imagini va fi accesibila in cadrul expozitiei - si pe internet la adresa www.mnac.ro.

 

Muzeul National de Arta Contemporana - Kalinderu Media Lab si Calin Dan invita pe toti cei interesati sa trimita imagini (.jpeg sau .tiff, dimensiune maxima 600 x 800 pixeli, rezolutie 72 dpi) la adresele

 

calin@xs4all.nl,

si

raluca@mnac.ro

 

Termenul limita - 15 noiembrie.

 

Proiectul "Arhitectura Emotionala" se bucura de sprijinul urmatoarelor institutii: Fundatia Mondriaan - Amsterdam, Pro Helvetia - Romania, Centrul International de Arta Contemporana - Bucuresti, Ambasada Regala a Olandei in Romania, Fundatia Culturala Europeana - Amsterdam si diverse persoane private. 

 

 --------------------------------------------------------------------------------
 

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/