Asociatia ECUMEST on Wed, 23 Apr 2003 10:19:08 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO: Comunicatul de presa al MCC/raspuns la mesajul coregrafilorindependenti


COMUNICAT DE PRESA al Ministerului Culturii si Cultelor


Ministerul Culturii si Cultelor a luat act, cu surprindere, de mesajul unui grup de dansatori lansat cu prilejul spectacolului ce a avut loc în data de 07.04.2003 la Teatrul Odeon, mesaj în care era vorba de sprijinul pe care Ministerul Culturii si Cultelor trebuie să-l acorde creatorilor independenti de dans contemporan.

Amintim că atunci când au existat solicitări concrete, Ministerul Culturii si Cultelor a sprijinit miscarea coregrafică si creatia de dans contemporan, asa cum a fost cazul Fundatiei Culturale Proiect DCM, pentru programul “Platforma dansului balcanic”, suma acordată fiind de 102.000.000 lei, prin intermediul Fondului Cultural National. Partea curioasă este că acest proiect, finantat de Ministerul Culturii si Cultelor, apartine chiar unora dintre semnatarii mesajului.

Ministerul Culturii si Cultelor îsi afirmă încă o dată disponibilitatea de a sprijini miscarea artistică actuală si dorinta de a finanta programe si proiecte convingătoare în toate domeniile în care acestea se manifestă.

 
MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR
21 aprilie 2003

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/