Asociatia ECUMEST on Tue, 18 Mar 2003 18:02:20 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Accesul ONG-urilor culturale din Romania la fonduri publice/dezbatere


INFO ARCult
Subiect: Invitatie la dezbaterea privind "Accesul ONGurilor culturale la fonduri publice in Romania"
 
Va reamintim ca miercuri, 19 martie 2003, ora 11:00, la sediul UNITER, str. George Enescu 2-4, Bucuresti va avea loc masa rotunda cu tema
 
Accesul organizatiilor neguvernamentale culturale la fonduri publice in Romania
 
o dezbatere pe marginea raportului cu acelasi titlu realizat in cadrul programului, in conditiile recentelor modificari ale cadrului legislativ in materie.
 
Aceasta initiativa este sustinuta de programul „Policies for Culture” si de programul regional „Arta si Cultura” al Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta, prin Fundatia Concept si este derulata in colaborare cu revista „Observator Cultural”.
 
Oana Radu
coordonator proiect
 
 

* INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest@pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
___________________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, 701314 Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail:
ecumest@pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro