Asociatia ECUMEST on Wed, 5 Mar 2003 09:01:52 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Noi publicatii in domeniul politicilor culturale disponibile online


INFO ARCult*
Subiect: Noi publicatii in domeniul politicilor culturale disponibile online
 

Consiliul Europei a publicat recent, in cadrul programului S.T.A.G.E., o serie de titluri in domeniul politicilor culturale si managementului cultural, dintre care vi-l recomandam in primul rind pe cel al Deliei Mucica despre legislatia culturala (prima carte a unui autor roman in domeniul politicilor culturale publicata de Consiliul Europei): Cultural Legislation: Why? How? What?

Despre alte titluri si resurse online in pagina de Stiri ARCult.


*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest@pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
____________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail: ecumest@pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro