Asociatia ECUMEST on Wed, 5 Feb 2003 19:32:17 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Prelungirea datei limita de inscriere pentru Rezidentele "Artists in context" : 10 februarie!


INFO ARCult*
Subiect: Prelungirea datei limita de inscriere in cadrul Programului de rezidente pentru tineri artisti propus de PEJA "Artists in context": 10 februarie
 
 
Pepinierele Europene pentru Tineri Artisti au prelungit pina la data de 10 februarie 2003 perioada de primire a dosarelor de inscriere. Va retrimitem, mai jos, citeva detalii despre program si modul in care puteti obtine mai multe informatii si formularele de inscriere.
___________________________
 
Pepinierele Europene pentru Tineri Artisti (Pepinieres Europeennes pour Jeunes Artistes - PEJA) au lansat sesiunea 2002-2003 a programului de rezidente artistice in Europa "Artists in context - Artists facing exclusion" . Acest program se deruleaza in cadrul Serviciului Voluntar European, program al Comisiei Europene.
 
Grup tinta: artisti intre 18 si 25 ani care doresc sa dezvolte un proiect in orice disciplina sau forma de expresie artistica (dans, teatru, muzica, fotografie, arte vizuale, video, teatru de strada, design, multimedia, etc.) axat pe realitatile sociale, in colaborare si/sau in cadrul uneia din organizatiile gazda participante in program.

NOUA data limita de depunere a propunerilor de proiecte: 10 februarie 2003.
 
Lista organizatiilor gazda, formularele de inscriere si alte detalii sint disponibile la
Pépinières européennes pour jeunes artistes
Patrice Bonnaffé/Pierre Keryvin
BP 13 9/11 rue Paul Leplat
78164 Marly le Roi cedex France
tel : 01 39 17 11 00
fax : 01 39 17 11 09
e-mail : info@art4eu.net
sau Diane Monserat: dmonserat@art4eu.ne
 

* INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest@pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
___________________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, 701314 Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail: ecumest@pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro