galeria_noua on Fri, 21 Jun 2002 16:56:40 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] duminica si luni - evenimente Galeria Noua


Galeria Noua
Str. Academiei 15
Bucureºti
T: 313 5111
F: 313 5110
 
 
va asteapta duminica 23 iunie 2002, orele 18:00 la evenimentul live Site & Sight / Tracks & Strikes, al artistelor Eve Couturier # si Anne-Lise Dehée.
Sound-surrounding performance este inspirat din instalatia foto interactiva prezentata la galerie de artista ALD si in care publicul a putut interveni pe parcursul ultimelor doua saptamani.
 
 
 
 
iar luni 24 iunie orele 18:00
 
la "RECOMBINATION OF BASICS" un eveniment de arte vizuale si muzica electronica prezentat in colaborare cu crs si elektrocasnica si inclus in cadrul festivalului Rave Family Open Air de la Hoya - Cluj 2002.
 
visual works by model 722 & Simpson / soundtrack by Masstyk
 
Dumnezeu ne-a lasat un Matrix din marimi si principii fundamentale, apoi vin oamenii si le aranjeaza fiecare in felul sau. Cred ca imi voi lua camera digitala si voi urmari niste vrabiute spalandu-se in lacul format de ploaie ieri-noapte. Sau poate voi lua metroul si voi iesi din oras sa le privesc in salba de lacuri care se afla la marginea orasului. Care oras? Acum e singurul, cica mai demult erau mai multe orase, toate diferite. Acum e doar unul, dar au ramas vrabiile. (model 722)
 
Galeria Noua este situatã în zona Piata Universitatii, pe str. Academiei nr. 15, vis-à-vis de Institutul de Arhitectura. Intrarea este libera.
                                                                                                                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                       
Galeria Noua este un spatiu de arta contemporana sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, sprijinita de Fundatia Pro Helvetia si Centrul International de Arta Contemporana.