calin on Tue, 11 Mar 2003 15:53:07 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [Nettime-ro] At 35 - Adio!


nu cred  ca eu ar trebui sa raspund acestui mesaj - dar o fac in virtutea unei inertii historiste: A35-ul unde a "debutat" Dan Perjovschi (desi cred ca in acest caz specific lucrurile s-au intamplat in cu totul alta zona a tarii) si unde generatia  80 a artelor s-a straduit sa se faca vazuta, era situat in subsolul galeriei Orizont, pe strada Onesti (parca asa ii spunea), fix langa CC al UTC. mutarea in sala Eforie (cum o stie generatia mea), intr-o vecinatate mai ilustra (a cinematecii, si a mili/politiei) nu a parut sa indispuna pe nimeni, nici dintre fostii 80-sti, nici pe langa.
 
deci o alta mutare - daca e sa fie condamnabila - ar trebui sa starneasca solidaritatea indignata a acelora care s-au bucurat la prima.
 
 
Calin Dan
Hunzestraat 69/3
1079 V V Amsterdam
+ 31 (0)6 4230 6097
calin@xs4all.nl
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, March 11, 2003 1:32 AM
Subject: [Nettime-ro] At 35 - Adio!

Stimata shi prea iubita Lista,
tot elanul meu de shoricel dezamagit (asta ca sa nu fiu furios) s-a dus pe rāpa... Nu shtiu de ce aveam eu impresia ca poate mai multa lume ishi va exprima frustrarea (supararea), pe care sunt siguri ca o simtzitzi, stimatzi shi prea iubitzi colegi, in legatura cu A35. Vad ca sunt doar eu, care oricum sunt un fel de shobolan nou prin lista, shi nu prea contez. Nu ma ashteptam ca lumea sa fi inceput acuma sa scrie shi sa plānga intr-o veselie: "vai, se duce A35 de rāpa!!"
Dar nici asha tacere, muly iubitzilor.... :-(
Singurul care s-a exprimat referitor la chestiunea asta e Dl. Perjovschi, caruia sigur īi pare rau de ce urmeaza sa se intample cu Atelierul unde shi el, ca multzi altzii, shi-a facut debutul shi unde apoi a avut expozitzii de maturitate.
Hai, va rog, poate numai pentru placerea mea de shoricel, sau ca sa enervatzi pe careva de la Uniune (unde sigur este cineva caruia īi pare rau de Atelier. Da, da! Chiar acolo!!!), scrietzi shi voi o scrisoare de adio. Cel putzin 75% dintre noi, cei de pe lista, se vor despartzi curand de locul unde au aparut pentru prima data in fatza unui ochi critic, shi nu numai in fatza celui al colegilor shi al profului de la atelier.
 
La revedere, A 35! Sper sa te reincarnezi intr-un loc placut - ai avut o karma buna in timpul vietzii.
 
M.M.
(chitz-chitz-chitz, primavara gri...)


It's fast, it's easy and it's free! Click here to download MSN Messenger _______________________________________________ Nettime-ro mailing list Nettime-ro@nettime.org http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro --> arhiva: http://amsterdam.nettime.org/