Menno Grootveld on Wed, 24 Jan 2018 16:44:05 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] VACACTURE DIRECTEUR-BESTUURDER NFF


https://www.filmfestival.nl/publiek/nieuws/januari-2018/algemeen-directeur-beoogd-directeur-bestuurder/?utm_source=website&utm_medium=deelpopup&utm_campaign=tagoverzicht Vacature Algemeen Directeur, beoogd Directeur-Bestuurder


/Bij aanvang van 2018, het jaar waarin de 38e editie van het Nederlands Film Festival plaatsvindt, maakt het Bestuur van het NFF de procedure voor de vacature van Algemeen Directeur bekend. Het is de ambitie van het NFF om de komende jaren samen met de partners een aantal punten verder uit te bouwen, waaronder vergroting en verdieping van de aandacht voor talentontwikkeling en innovatie. Daarbij heeft het Bestuur verkenningen gedaan naar versterking van het huidige besturingsmodel. Het resultaat is dat het Bestuur in 2018 de transitie naar een Raad van Toezichtmodel in gaat zetten. Het Bestuur van het NFF nodigt kandidaten uit te solliciteren naar de functie van Algemeen Directeur, beoogd Directeur-Bestuurder. /

“Nu de  film- en mediacultuur meer dan ooit in de wind staat van internationale concurrentie, zijn we gebaat bij een krachtige Nederlandse sector. Hét platform om dat te stimuleren is het NFF, en er is dan ook een prachtige rol weggelegd voor de nieuwe Algemeen Directeur.. Ik kijk met enthousiasme uit naar de selectiegesprekken.”, aldus Ruurd Bierman, bestuursvoorzitter NFF.

NFF heeft Cultuur+Ondernemen, in de persoon van Elisabeth Dielesen, ingeschakeld om de werving en selectieprocedure te begeleiden. De werving en selectieprocedure is een open procedure waarbij kandidaten gevraagd wordt te solliciteren door middel van het toesturen van een motivatiebrief en een curriculum vitae.

Het Nederlands Film Festival is aanjager en ijkpunt van de Nederlandse filmcultuur in al zijn diversiteit. Het jaarlijkse festival voor publiek en professionals is hét toonaangevende platform voor de beste films, documentaires, kwaliteitsdrama’s en interactieve producties van eigen bodem met het gala van de Gouden Kalveren, de Nationale Filmconferentie en de internationale Holland Film Meeting. Het film, televisie en interactive programma bestaat uit o.a. Gouden Kalf-genomineerden, het Forum van de Regisseurs en brengt (jonge) talenten voor het voetlicht. Daarnaast is het NFF jaarrond actief in het hele land ter versterking van de Nederlandse audiovisuele sector in interactie met publiek en professionals.
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).