Mieke Gerritzen on Mon, 3 Feb 2014 13:53:17 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] vacature projectleider MOTI


MOTI, museum of the image is per direct op zoek naar een 

Projectleider (m/v) voor 32 uur per week.
 
MOTI biedt mensen wereldwijd inspiratie door ze kennis te laten maken met de geschiedenis en betekenis van beeldcultuur. Beeldcultuur past in een tijd waarin disciplines versmelten en een veelheid aan beelden onderdeel uitmaken van ons dagelijks leven. MOTI onderzoekt het fenomeen beeldcultuur en laat het publiek op toegankelijke wijze zien wat zich er afspeelt. Naast presentatie & expo’s richt het museum zich op debat & discussie gecombineerd met beeldsmaak (culinaire events) en beeldklank (muziek).
 
Functie
Wij zoeken een ervaren, enthousiaste collega voor 32 uur per week per week.
Je bent onderdeel van een allround team en werkt in een dynamische en vaak hectische omgeving met deadlines.
 
Als projectleider heb je als hoofdtaken:
 
- 	Het coördineren en begeleiden van het totale proces van voorbereiding tot en met totstandkoming incl. nazorg van tentoonstellingsprojecten en events. Het betreft tentoonstellingsprojecten op de locatie in Breda, en reizend naar andere (inter)nationale locaties.
- 	Het opstellen van plannen waarin concepten en ideeën worden uitgewerkt en vertaald naar een concrete aanpak, planning en projectbegroting. Het bewaken van planning en begroting.
- 	Het samenwerken met en onderhouden van contacten intern en extern met betrokken partijen, kunstenaars, ontwerpers, leveranciers etc. 
 - 	Het opstellen van subsidieverzoeken, het werven van sponsoren om projecten te kunnen financieren en realiseren.
 
Je werkt direct samen met de algemeen directeur en realiseert projecten in samenwerking met de collega’s van de afdelingen collectie, business development (marketing en educatie), financiën etc.
 
Profiel
Je beschikt over aantoonbare ervaring als projectleider, bij voorkeur in een omgeving waar cultuur en creatieve industrie samenkomen. Minimaal HBO werk- en denkniveau.
Je beschikt over kennis van en interesse in beeldcultuur in de breedte, w.o. kunst, vormgeving, media, mode, gaming en theorie. Je hebt een onderzoekende houding en weet wat er in de beeldcultuur speelt.
Je bent zelfstandig, ondernemend, en weet goed samen te werken. Sterke communicator en sociaal vaardig.  
Je bent een aantoonbaar goede tekstschrijver. Je hebt oog voor commerciële partnerships. Goede beheersing van het Nederlands en Engels. 
 
Wat bieden we je?
We bieden een contract voor bepaalde tijd, voor één jaar. Inschaling op basis van de MuseumCAO, schaal 9 min. € 2.542,- bruto bij 36 uur, op basis van leeftijd en ervaring.
 
Geïnteresseerd?
Stuur vóór 20 februari 2014 je motivatie en curriculum vitae naar:
sollicitatie@motimuseum.com, t.a.v. Marilyn Jongenelen (P&O). 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mieke Gerritzen, directeur, via het secretariaat:  annemiek@motimuseum.com of 076 5299900.   


mieke@motimuseum.com
www.motimuseum.com
museum: +31(0)765299900

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).