Arjon Dunnewind on Wed, 6 Jul 2011 13:36:23 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Impakt vacatures: Zakelijk Leider, Festivalproducent en Medewerker Publiciteit


Impakt zoekt een Zakelijk Leider, Festivalproducent en Medewerker Publiciteit

Stichting Impakt richt zich op het presenteren en produceren van mediakunst in een kritische context. Hiertoe organiseren we het Impakt Festival dat dit jaar plaatsvindt van 2 t/m 6 november. Verder bestaat ons jaarprogramma uit Impakt Events; presentaties waarin een thema of een kunstenaar centraal staat, Impakt Online; een webgallery waarin we elk jaar net.art - projecten lanceren en Impakt Works; ons productiehuis en residencyprogramma. De kern van Impakt wordt gevormd door Arjon Dunnewind (algemeen directeur), Pim Verlaek (programmeur) en Jeroen Andriessen (office manager).

Zakelijk Leider
- Voor de uitvoering van ons jaarprogramma zoeken we per direct een zakelijk leider. De functie houdt in dat je verantwoordelijk bent voor fondsenwerving, financiën, boekhouding, personeelsbeleid en de aansturing van medewerkers. Ook draag je bij aan de externe contacten, beleidsontwikkeling en profilering van de organisatie. In overleg met de algemeen directeur geef je invulling aan deze verantwoordelijkheden. - We zoeken iemand met affiniteit met mediakunst en ervaring op het gebied van fondsenwerving (beeldende kunst, film, muziek). Je bent nauwkeurig in het opzetten en uitvoeren van projecten volgens begroting en je voert een financieel beleid dat is gericht op efficiency. Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent thuis in de cultuurpolitiek.
- Het gaat om een aanstelling van in principe 24u/wk.

Festivalproducent
- Ter versteviging van het team en voor de uitvoering van het festival zoeken we per direct een festivalproducent. De functie houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het realiseren van het Impakt Festival. Ook werk je mee aan de Impakt Events, Impakt Online, Impakt Works en de andere projecten die Stichting Impakt uitvoert. In overleg met de algemeen directeur zorg je voor het voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van deze projecten. - We zoeken iemand die ervaring heeft in het uitvoeren van grote projecten, mensen kan aansturen, projectbudgetten beheert, goede contactuele eigenschappen heeft, zelfstandig werkt en goed kan presteren onder tijdsdruk. - Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 24u/wk, van midden juli tot midden november 2011.

Medewerker Publiciteit.
- Ter versteviging van het team en voor de uitvoering van het festival zoeken we per direct een medewerker publiciteit. De functie houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de publiciteitsvoering, het drukwerk en de marketing omtrent het Impakt Festival 2011. Ook werk je mee aan de Impakt Events, Impakt Online, Impakt Works en de andere projecten die Stichting Impakt uitvoert. - We zoeken iemand die ervaring heeft in het genereren van publiciteit voor culturele projecten, het Nederlands en het Engels goed beheerst, vertrouwd is met zowel de culturele pers als de 'social media' en teksten kan redigeren, combineren en samenvatten. - Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 24u/wk, van midden juli tot midden november 2011.

Voor meer informatie of vragen:
www.impakt.nl / jobs@impakt.nl

Reacties t.a.v. Arjon Dunnewind dienen uiterlijk 11 juli binnen te zijn en kunnen opgestuurd worden via jobs@impakt.nl of naar
Impakt
Postbus 735
3500 AS Utrecht.

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).