Geert Lovink on Fri, 1 Jul 2011 20:15:34 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] HvA: docent Media en Maatschappij (0,8 fte)

Het domein Media, Creatie en Informatie (DMCI) biedt studenten en docenten een omgeving waarin zij worden uitgedaagd te excelleren in hun vak, innoverende verbindingen te leggen en het vermogen te ontwikkelen hun vak en de markten waarin zij actief zijn, blijvend te vernieuwen. Op deze wijze wil het domein voor bedrijven en andere stakeholders een zinvolle partner zijn en tevens een betekenisvolle bijdrage aan de samenleving leveren. Het domein is onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en telt ruim 6.600 studenten en 425 medewerkers.

De opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC), onderdeel van het domein, is op zoek naar een:

docent Media en Maatschappij (0,8 fte)

Kernactiviteiten
• In het competentiegerichte onderwijs verzorgen van colleges, workshops en toetsen op het gebied van media en maatschappij, media- ethiek en andere op de maatschappij georiënteerde vakken, zoals sociale psychologie en aanverwante gebieden; • Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs op de genoemde vakgebieden; • Het verzorgen van Nederlandse schrijf – en taallessen zowel in de propedeuse als in de hoofdfase;
	• Vervullen van de rol van tutor, studieloopbaanbegeleider en/of coach;
• Begeleiden en beoordelen van studenten op stages en bij het schrijven van hun afstudeerscripties.

Kennis en vaardigheden
• Een afgeronde academische opleiding op het gebied van cultuur en media of massacommunicatie, u bent mediahistoricus of mediasocioloog en/of u hebt een brede journalistieke ervaring; • In staat om onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren op basis van het competentieprofiel;
	• Relevante ervaring binnen de mediawereld en gericht op actualiteit;
• Stimuleren van studenten in hun ontwikkeling, zowel eerstejaars als ouderejaars, is absoluut uw sterke kant; • Oog voor maatschappelijke trends, een innovatieve houding en in staat om verschillen in behoeftes en zienswijzen te onderkennen; • Een uitgesproken teamplayer die het resultaat en de kwaliteit voorop stelt;
	• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Een baan binnen een dynamische opleiding waarin u mede vorm geeft aan de invulling van het onderwijs. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. Continuering van het dienstverband behoort tot de mogelijkheden. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van docent 2. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.365,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De HvA heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantievergoeding en een 13e maand.

Informatie
Nadere informatie: Simone de Koster, propedeusemanager, via e-mail: vacatures@hva.nl (niet gebruiken om te solliciteren).

(Simone de Koster is van 11 juli t/m 15 augustus afwezig)

Sollicitaties
Klik op de link onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

In verband met het zomerreces zullen de gesprekken na 16 augustus plaatsvinden.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de NVP Sollicitatiecode aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum:
7-8-11

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).