media art on Fri, 6 Nov 2009 16:22:54 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Media Art Programma's op Noordelijk Film Festival


Persbericht

Media Art Friesland biedt grensoverschrijdende programmering
Talent ontwikkeling, kennisoverdracht en verbindingen in ondernemerschap dat is waar Media Art Friesland voor staat. De programmering die tijdens het 31ste Noordelijk Film Festival vertoond wordt is grensoverschrijdend en gaat verbindingen aan met de traditionele film. Opnieuw verschillende programma's welke het publiek kennis laten maken met nieuwe, experimenteerde vormen van film en video. In het kader van Talent ontwikkeling is er speciale aandacht voor de zeer begaafde en scherpzinnige vijfentwintig jarige Thijs Gloger.Media Art Friesland biedt twee programmeringen aan in Theater de Harmonie, nivo noord zaal 1 & 2:

* de Friese Internationale Media Art Competitie (FIMAC), samengesteld uit 37 internationale werken in 5 programmaâs op vrijdag 13, van 16.15 tot 19.15 uur en zaterdag 14 november van 16.15 tot 19.35 uur

* Twee films van de jonge Groningse filmmaker Thijs Gloger. De vertoning van Holland op vrijdag 13 november om 20.00 uur en op zaterdag om 20.00 uur de wereldpremiÃre van Prooidieren om 20.00 uurOp zondag 15 november om 20.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de Friese Internationale Media Art Award, ook in Theater de Harmonie.


Zie voor meer informatie www.mediaartfriesland.nl of www.noordelijkfilmfestival.nl


[einde persbericht]

Noot voor de redactie:
Contact & beeldmateriaal:
Nadine Bors
Media Art Friesland
06 42670733
info@mediaartfriesland.nl

Wetgeving e-mailadressen en persoonsgegevens
Per 1 oktober 2009 is de wetgeving ten aanzien van het gebruik van e- mailadressen en persoonsgegevens veranderd. Dit betekent dat we geen ongevraagde email mogen versturen naar bedrijven en personen zonder expliciete toestemming. U staat in ons relatiebestand. Om u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent Media Art Friesland, sturen wij regelmatig per email nieuwsbrieven en persberichten uit. Mocht u deze van ons willen blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Wilt u geen berichten meer willen ontvangen van ons, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit te bevestigen door deze mail te beantwoorden met als onderwerp 'verwijdering uit adressenbestand'.

ï______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).