Tjarda on Wed, 1 Apr 2009 16:26:57 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Doe-het-niet-zelf dag voor creatieven!


Beste Nettimers,

Uitnodiging

Wat voor de één een rotklus is, is voor de ander een makkie. Daarom organiseert CCAA weer een Doe-het-niet-zelf dag op 23 april 2009. Dit keer in Hilversum! Het idee: zelfstandig creatieven komen een halve dag bijeen om de handen uit de mouwen te steken en elkaar te helpen; ter plekke, voor nop. Neem je laptop mee en schuif aan!

Welke klus wil je laten doen? Waar wil jij iemand mee helpen? Ontwerp, website, drukwerk, fotografie, organisatie, programmeren, business tips, brainstormen, teksten, van alles. Bovendien zijn er experts die gratis advies geven op het gebied van bedrijfsvoering, copyright, belasting, etc.

Die dag werken we voor elkaar.
Ter plekke. Voor nop. Neem je laptop mee en schuif aan.

De Doe-het-niet-zelf dag is een fijne en goede manier om dingen voor elkaar te krijgen, waarbij nieuwerwetse techniek samenkomt met ouderwetse saamhorigheid.

Heb je de eerste CCAA Doe-het-niet-zelf dag gemist, kijk dan hier voor impressies (om te zien hoe leuk én vooral handig het is): http://www.ccaa.nl/page/13148/nl

Hoe? Waar? Wanneer?
Wanneer: donderdag 23 april 2009, van 14:00 tot 17:30 uur, aansluitend een borrel met hap. Hoe: Deelname is gratis! Vul het webformulier: http://www.ccaa.nl/aanmeldendhnz in. Met die informatie wordt een digitaal profiel opgemaakt en word je online gekoppeld aan de persoon of personen naar wie je op zoek bent, op de matchmaker-pagina http://www.ccaa.nl/doehetnietzelf. De organisatie zal ook op de dag zelf samenwerk-suggesties doen. Waar: Creatief Station Santbergen, Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum (tegenover Hilversum CS).

Tot dan!
De matchmakers: Marcel van der Drift, Arnoud van den Heuvel, Roger Reuver, Tjarda de Haan.

Over CCAA: http://www.ccaa.nl/ccaa

Meld je snel aan, en stuur de link door naar andere creatieven!

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).