media art on Fri, 5 Oct 2007 09:54:34 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Media Art Festival


Persbericht Media Art Friesland

ïï
MEDIA ART FESTIVAL 07: FOCUS OP MEDIAKUNST
Nog tot en met 30 september, dagelijks van 11.00 - 18.00 uur, is er het Media Art Festival 07. Dit jaar alweer 11de editie met op verschillende plaatsen in Friesland en Groningen mediakunst!


Dompel jezelf onder in internationale film, video, nieuwe media, muziek en geluid, installaties, performances, presentaties, workshops en internetprojecten.EXPOSITIE JONG TALENT & SPOTLIGHT

In Amicitia, Nieuweweg 1a Leeuwarden is de expositie Jong Talent met ruim 30 installaties van Nederlandse examinandi en de internationale solotentoonstellingen Spotlight van Ulu Braun (Duitsland) en Jayce Salloum (Canada).

Voor rondleidingen in Amicitia kunt u contact opnemen met Geebie Keyzer, via 06 14009558.

In het Fries Museum, Turfmarkt 11, Leeuwarden, is de internationale solotentoonstelling âLandscape of human exhistanceâ van Max Hattler (Duitsland/UK) te bezoeken.

VHDG, M.P. Trompstraat 4a Leeuwarden biedt in de expositie âAcross the Channelâ Engelse mediakunst in samenwerking met Single Shot en Tank.tv.

De solotentoonstelling âLandedâ van de Duitse filmmaker en fotograaf Telemach Wiesinger is te bezichtigen in Museum Smallingerland, Museumplein 2 te Drachten.

Galerie Sign, Winschoterkade 10, Groningen toont de nominaties voor de ISMAF Award in de Videoskoop.

XPERIENCE Vrijdag 28 september
Het wervelende multimedia evenement Xperience met van 14.00-17.00 uur workshops in het festivalcentrum Amicitia en vanaf 20.00 uur performances, acts, vjâs & djâs en party in 058podium.nu, Ruiterskwartier 41, Leeuwarden.
Ook in Amicitia, om 17.00 uur de Nederlandse premiÃre van On/Off DÃsordres van Pierre Yves Cruaud (Frankrijk).


AWARD Zaterdag 29 september
In festivalcentrum Amicitia worden de werken van de academy awards 2007 door tent Rotterdam vertoond om 14.00 uur.
De genomineerden voor de ISMAF Award van het Media Art Festival worden vertoond om 16.00 uur, de prijswinnaar van de ISMAF Award 2007 wordt bekend gemaakt om 17.00 uur in het festivalcafÃ.


FILM/VIDEOSALON Zondag 30 september
In festivalcentrum Amicitia biedt het filmprogramma Analoog vs Digitaal drie programmaâs met internationale meesterwerken van oud tot nieuw in video en film.
12.00 Hidden Signs
14.00 Medium loose
16.00 Process


INFORMATIE
Kijk op onze website voor meer informatie, www.mediaartfriesland.nl
Mocht u beeldmateriaal of ander materiaal wensen, dan kunt u contact opnemen met Nadine Bors via info@mediaartfriesland.nl of telefoonnummer 06 42670733.______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).