Annick Smit on Fri, 7 Sep 2007 12:55:31 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Persbericht: Antonie Kamerling en Maria Kraakman bij Drijf In op Utrecht


Persbericht Nederlands Film Festival


Utrecht,  6 september 2007

Antonie Kamerling en Maria Kraakman bij Drijf In openluchtvertoning van HannaHannah op Utrecht Uitfeest
 
Zondag 9 september vindt, in het kader van het Utrecht Uitfeest, de Drijf In Openlucht-bioscoop van het Nederlands Film Festival plaats. Het populaire filmspektakel is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker. Dit jaar kunnen de toeschouwers om 20.30 uur vanaf hun bootje en vanaf de kade bij de Weerdsluis genieten van de komedie HannaHannaH met in de hoofdrollen Gouden Kalf-winnares Maria Kraakman en Antonie Kamerling. 

De hoofdrolspelers zullen samen met mede-acteurs Kees Hulst, Catalijn Willemsen, regisseuse Annemarie van de Mond en producent Jacqueline de Goeij aanwezig zijn bij de vertoning van HannaHannaH op de Drijf In.
 
HannaHannaH gaat over buitenbeentje Hannah die op allerlei manier onder het veertigjarige huwelijksfeest van haar ouders probeert uit te komen. Door toedoen van haar nieuwe vlam, of liever gezegd one-night-stand Victor, belandt ze toch op de familievergadering ter voorbereiding van het grote feest. Victor ontpopt zich tot de ideale schoonbroer. Hij negeert de verbijsterde Hannah en stort zich vol overgave op de organisatie van het feest. Met gemengde gevoelens ziet Hannah hoe haar familie haar nieuwbakken vriend binnenhaalt.

Het Nederlands Filmfestival sluit met de Drijf In Openluchtbioscoop op zondag 9 september  om 20.30 uur het Utrecht Uitfeest af. Utrecht Uitfeest opent het culturele seizoen van Utrecht met 450 gratis programma?s op 112 locaties. Voor meer informatie: www.uitfeest.nl

Het 27e Nederlands Film Festival vindt van 26 september tot en met 6 oktober plaats in Utrecht. Voor kaartverkoop (vanaf 13 september) en meer informatie: www.filmfestival.nl 

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie:

Nederlands Film Festival	
Annick Smit		
T 030-2303800					 
F 030-2303801					
E publiciteit@filmfestival.nl			
W www.filmfestival.nl
W www.noff.nl

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).