Hans Rietveld on Thu, 21 Jun 2001 01:34:02 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Nieuwsbrief 20 juni van Popcentrum Jacobiberg


Nieuwsbrief 20 juni van Popcentrum Jacobiberg

Park Open
 
Aanstaande zondag (24 juni) zet de Jacobiberg samen met de Cultuurkapel een programma neer tijdens Park Open op de Ronde Weide in Park Sonsbeek.
 
Vanaf 14.00 uur treden drie Arnhemse bands op:
The Deeps (britpop)
Deze band is in september 2000 opgericht en vernoemd naar het landgoed 'the Deeps' in Ierland. De violiste geeft de band een geheel eigen sound. De leadzanger en tevens gitarist (Ton Schadron) stond op podia in lokale pubs van Nederland, Ierland, Londen en Berlijn. De drummer (Hans Rietveld) zit ook in de begeleidingsband van Popkoor Vandeberg.
Ju'Box (rock)
Het repertoire van deze band bestaat uit rockcovers aangevuld met enkele eigen nummers. De zangeres, Judith, is de spil van de band. De bandleden komen uit bands als Doctor's Orders en Jack in the Box, en zijn dus ervaren muzikanten.
Kaforka (alternatieve pop)
De muziek van Kaforka zit barstensvol dynamiek, neigt soms naar Lo-Fi, dan weer naar stevige rock. Het optreden van de charismatische frontman Jeroen van der Haring en diva Anna Brouwers geven de optredens een zeer theatraal karakter. De pers heeft Kaforka vergeleken met onder andere Beck, The Nits, Talking Heads en Wire.  De band heeft onlangs hun tweede cd gepresenteerd die lovend is ontvangen.
 
We hebben de zon besteld, dus kom lekker bij ons in het gras naar bands kijken!
 
LAVA
Deze week komt de nieuwe LAVA uit, het hot-news krantje van de Berg.
Ook online verkrijgbaar, via www.jacobiberg.nl/lava